Bianca Andreescu, după ce a învins-o pe Serena Williams în finala US Open: Ar fi incredibil să joc până la 38 de ani

Bianca Andreescu a declarat că şi-ar dori să joace tenis cât de mult timp va fi posibil, asemenea idolilor săi, Serena Williams, Roger Federer şi Rafael Nadal.

499 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu, după ce a învins-o pe Serena Williams în finala US Open: Ar fi incredibil să joc până la 38 de ani

Bianca Andreescu, după ce a învins-o pe Serena Williams, în finala US Open: Ar fi incredibil să joc până la 38 de ani

”Am fost foarte pasionată de tenis şi încă sunt şi sper că voi mai fi cât mai pot. Ar fi incredibil să joc până la vârsta de 38, precum Serena Williams sau Roger Federer. Nadal are aceeaşi pasiune pe care a avut-o la primul Mare Şlem câştigat şi chiar mi-aş dori să fiu ca el”, a spus Bianca Andreescu, la emisiunea The View.

Bianca Andreescu a învins-o pe Serena Williams, în finala US Open, cu scorul de 6-3, 7-5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici