Bianca Andreescu este noua campioană la Rogers Cup. Finala cu Serena Williams s-a încheiat în 19 minute

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (nr. 27 WTA) a câştigat finala de la Rogers Cup, după ce adversara ei, Serena Williams (nr. 10 WTA), a acuzat dureri la spate şi a trebuit să se retragă, la scorul de 3-1.

13817 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu este noua campioană la Rogers Cup. Finala cu Serena Williams s-a încheiat în 19 minute

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu a câştigat finala de la Rogers Cup

Bianca Andreescu se afla în avantaj, în primul set, când Serena Williams a acuzat dureri la spate şi a trebuit să se retragă.

Bianca Andreescu va urca pe locul 14 WTA, după această reuşită.

Acesta este cel de-al doilea titlu WTA, pentru Bianca Andreescu, după trofeul de la Indian Wells, câştigat după finala cu Angelique Kerber, încheiată cu scorul de 6-4, 3-6, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici