Bianca Andreescu nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, programat în perioada 1-14 iulie, din cauza unor probleme de sănătate.

141 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon

Bianca Andreescu nu va participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon

"Din păcate, din cauza convalescenţei datorate accidentării de la umărul drept, Bianca Andreescu s-a retras de pe tabloul turneului de la Wimbledon", a precizat Tennis Canada.

Sportiva în vârstă de 19 ani nu s-a refăcut după accidentarea la umăr suferită în timpul turneului de la Miami din luna martie 2019. Câştigătoarea de la Indian Wells, locul 25 WTA, a participat la Roland Garros, dar s-a retras după ce a câştigat meciul din turul I.

În urma acestei retrageri, jucătoarea din Cehia Kristyna Pliskova, locul 95 WTA, sora Karolinei Pliskova, a prins un loc pe tabloul principal, iar ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 33 WTA, un loc de cap de serie.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici