Bilete cu preţuri între 20 şi 250 de lei la meciul FCSB - Lugano, din Liga Europa

FCSB a anunţat că marţi dimineaţă va pune în vânzare, la casele de la Arena Naţională, biletele pentru partida cu FC Lugano, programat joi seară, în Liga Europa. Tichetele au preţuri cuprinse între 20 şi 250 de lei.

398 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri între 20 şi 250 de lei la meciul FCSB - Lugano, din Liga Europa

Bilete cu preţuri între 20 şi 250 de lei la meciul FCSB - Lugano, din Liga Europa

Preţurile biletelor:

Peluză, inelul 1: 20 de lei
Tribuna 2, inel 1 periferic - 35 de lei
Tribuna 2, inel 1 central - 50 de lei
VIP 3 - 150 de lei
VIP 1 - 250 de lei

Programul caselor de bilete va fi următorul:

Marţi - 11:00 - 19:00
Miercuri - 11:00 - 19:00
Joi - 10:00 - 22:05

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la 22:05, pe Arena Naţională, în ultima rundă a grupelor Ligii Europa.

TITLURILE ZILEI

Înaintea acestei partide, formaţia pregătită de Nicolae Dică este liderul grupei G, cu zece puncte, şi este deja calificată în runda următoare. Locul secund este ocupat de Viktoria Plzen, cu nouă puncte, urmată de Lugano şi Hapoel Beer Sheva, cu şase, respectiv patru puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici