Birouri de la Stadionul Steaua, devastate - VIDEO

Aproximativ 15 birouri de la Stadionul Steaua din Capitală, inclusiv cel al lui Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal, au fost devastate, miercuri noapte, de două persoane, acestea fiind căutate de poliţişti.

103 afișări
Imaginea articolului Birouri de la Stadionul Steaua, devastate - VIDEO

Birouri de la Stadionul Steaua, devastate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că cele două persoane au intrat în clădirea de birouri din complexul din Bulevardul Ghencea în jurul orei 4.00, însă camerele de supraveghere nu au surprins decât siluetele acestora.

Cele două persoane au intrat pe la tribuna oficială, de unde au ajuns în zona cu birouri, devastând aproximativ 15-16 încăperi aflate la etajele unu-trei ale clădirii. La etajul al treilea, suspecţii au ieşit din imobil forţând o uşă, a precizat Ciocan.

El a mai spus că printre birourile devastate de cele două persoane este şi cel al preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Steaua, unde au tăiat cu flexul o casă de bani aflată în pardoseală, precum şi cel al contabilului şef al clubului. Ciocan a precizat că în seiful lui Valeriu Argăseală nu se aflau decât acte, iar cei doi nu au furat nimic.

Poliţiştii bucureşteni încearcă să îi identifice pe cei doi.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici