Boloni a fost demis de Al Ittihad

Tehnicianul Ladislau Boloni a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Al Ittihad, după înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, scor 0-3 (0-2), în faţa formaţiei Al Ahli, informează sport360.com, citând presa din Arabia Saudită.

517 afișări
Imaginea articolului Boloni a fost demis de Al Ittihad

Boloni a fost demis de Al Ittihad

După al treilea gol, marcat în minutul 83, Boloni a fost contestat de suporterii echipei gazdă, care au aruncat cu pungi cu apă înspre antrenorul român. La Al Ittihad, Lucian Sânmărtean a evoluat pe toată durata partidei de la Jeddah.

După şapte etape, Al Ittihad ocupă locul 4 în campionatul saudit, cu 13 puncte, în timp ce liderul Al Hilal a acumulat 18 echipe.

În iulie, Ladislau Boloni a semnat un contract cu Al Ittihad, el înlocuindu-l atunci pe fostul selecţioner al naţionalei României Victor Piţurcă.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici