Boris Becker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep/ Ce răspuns a primit

Simona Halep (2 WTA) are un nou suporter de lux în rândul marilor jucători de tenis. După ce a lăudat-o pe Halep în timpul turneului de la Australian Open, Boris Becker a încurajat-o pe constănţeancă după eşecul suferit în a treia finală de Mare Şlem a carierei (6-7, 6-3, 4-6 cu Wozniacki).

1257 afișări
Imaginea articolului Boris Becker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep/ Ce răspuns a primit

Boris Becker, mesaj de încurajare pentru Simona Halep/ Ce răspuns

Becker, deţinător a 6 titluri de Mare Şlem, i-a ridicat moralul Simonei, exprimându-şi încrederea în capacitatea româncei de a mai ajunge şi în alte finale majore: "Vor mai fi multe finale, fată! Tu doar continuă să-ţi faci jocul, campioano!", a scris pe Twitter cel care, la fel ca şi Halep, l-a avut mentor pe Ion Ţiriac pe vremea când se afla în activitate.

Mesajul lui Becker a mişcat-o pe Simona, care a replicat imediat: "Mulţumesc, Boris!".

Reacţia neamţului a venit după ce Halep a descris în câteva fraze experienţa trăită la Melbourne: "La revedere, Melbourne! A fost un turneu grozav, întotdeauna e special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care mi l-am dorit, însă sunt recunoscătoare pentru această experienţă. Îţi mulţumesc, Darren, pentru că eşti alături de mine!".

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici