Brădişteanu: Cornel Dinu se gândeşte la echipă, urmăreşte canale de sport şi s-a lăsat de fumat

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, se gândeşte le echipă, urmăreşte canalele TV de sport şi s-a lăsat de fumat.

327 afișări
Imaginea articolului Brădişteanu: Cornel Dinu se gândeşte la echipă, urmăreşte canale de sport şi s-a lăsat de fumat

Cornel Dinu (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Cornel Dinu se află încă în Secţia de terapie intensivă conoranieri, unde a fost vizitat de soţia sa, Silvia, şi fiul său, Cornel.

Şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu, a spus că după trei zile de la intervenţia de by-pass, evoluţia stării de sănătate a lui Cornel Dinu este bună.

Vineri, 12 august, Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian, după ce în 19 iulie, administratorul delegat al FC Dinamo a făcut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.

Operaţia de by-pass coronarian este o intervenţie de revascularizare folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronariene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici