BRD Năstase Ţiriac Trophy se va disputa la Budapesta în următorii doi ani

Ion Ţiriac a anunţat, sâmbătă, că licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, competiţie găzduită în ultimii 20 de ani de Bucureşti, a fost cedată pentru doi ani, capitalei Ungariei, Budapesta, potrivit DigiSport.

1119 afișări
Imaginea articolului BRD Năstase Ţiriac Trophy se va disputa la Budapesta în următorii doi ani

BRD Năstase Ţiriac Trophy se va disputa la Budapesta în următorii doi ani (Imagine: Stefan Sandu/ Arhiva Mediafax Foto)

Iniţial, se discutase clar ca turneul să se joace la Marbella, însă în acea perioadă în Spania se desfăşoară şi turneul de la Barcelona. BRD Năstase Ţiriac Trophy este o competiţie din categoria ATP 250.

Fostul mare tenismen Ion Ţiriac deţine licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy. El a anunţat de mult timp această mutare: "Infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii. Trebuie construită o arenă nouă. Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici