Lui Aurel Beldeanu, un alt fotbalist al Craiovei Maxima, i s-a făcut rău când a fost scos sicriul lui Ilie Balaci din biserică | FOTO

Lui Aurel Beldeanu, un alt fotbalist al Craiovei Maxima, i s-a făcut rău la biserică, în momentul în care a fost scos sicriul lui Ilie Balaci.

1973 afișări
Imaginea articolului Lui Aurel Beldeanu, un alt fotbalist al Craiovei Maxima, i s-a făcut rău când a fost scos sicriul lui Ilie Balaci din biserică | FOTO

BREAKING: Lui Aurel Beldeanu, un alt fotbalist al Craiovei Maxima, i s-a făcut rău în momentul în care a fost scos din biserică sicriul cu Ilie Balaci

Prietenul lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu, s-a simţit rău în timpul slujbei de pomenire a fostului internaţional şi a fost dus la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii l-au supus unor investigaţii.

„Aurică Beldeanu a avut o stare de rău în biserică. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe conştient, stabil hemodinamic şi respirator şi în acest moment se află în curs de investigaţii. Doar ce a ajuns şi nu vreau speculaţii pe tema asta. Într-o oră şi jumătate o să fie finalizate investigaţiile de rutină", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Aurică Beldeanu a fost printre primii prieteni ai lui Balaci care a ajuns la casa mamei fostului fotbalist, după ce acesta a murit.

Potrivit Pro Sport, în momentul în care sicriul cu Ilie Balaci era scos din biserică, lui Aurel Beldeanu (67 de ani), fostul mijlocaş a fost scos pe braţe în afara locaşului sfânt şi dus la ambulanţă şi apoi transportat la spitalul de Urgenţă.

Sunt semne că Beldeanu ar fi suferit un atac cerebral, deoarece gura i s-a stâmbat.

Decesul lui Ilie Balaci a unit întreaga suflare fotbalistică din România, iar luni, la o biserică din Craiova unde a fost adus trupul neânsufleţit al fostului internaţional, s-au adunat foşti colegi de la Craiova, de la echipa naţională, dar şi fani. La ceremonie a fost prezent şi Ştefan Bărboianu, fundaş care a jucat în urmă cu câţiva ani la echipa olteană şi care a avut ocazia să îl cunoască pe Balaci.

"Prima dată am crezut că este o glumă proastă făcută de cineva şi după aceea mi s-a confirmat că din păcate e adevărat. Din punctul meu de vedere s-a stins unul dintre cei mai mari jucători ai Europei, pentru mine.

Îi mulţumesc că am avut prilejul şi ocazia să-l cunosc, am avut plăcerea de a mă antrena la Universitatea Craiova. Îi mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-a dat când eram copil, m-au ajutat, a avut încredere în mine, mi-a zis că dacă o să muncesc o să ajung să am foarte multe meciuri în Liga 1, ceea ce s-a şi confirmat.

Când am avut perioada aceea grea, când am plecat de la Craiova, a fost unul dintre oamenii care mi-a arătat sprijin. Ştiu o vorbă pe care mi-a spus-o, că indiferent unde te-ai duce, iubeşte Craiova! Acum, după ce s-a dus, Dumnezeu să-l ierte, valoarea acestor vorbe este nepreţuită", a declarat Ştefan Bărboianu.

Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost scos din biserică pentru a fi dus la stadionul "Ion Oblemenco", unde va rămâne până la înmormântare. Bănia este în doliu după dispariţia idolului său, Ilie Balaci. Înmormântarea, programată iniţial pentru ziua de miercuri, va avea loc marţi, la cimitirul Sineasca din Craiova, în jurul orei 13:00.

Citeşte continuarea articolului aici 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici