Brigadă din Cehia pentru meciul Steaua-Vardar Skopje

Meciul Steaua - Vardar Skopje, care se va disputa la 16 iulie, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Radek Prihoda la centru, informează uefa.com.

360 afișări
Imaginea articolului Brigadă din Cehia pentru meciul Steaua-Vardar Skopje

Brigadă din Cehia pentru meciul Steaua-Vardar Skopje (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Radek Prihoda va fi ajutat de asistenţii Patrik Filipek şi Petr Blazej. Rezervă va fi Jirí Jech.

Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, la 16 iulie turul, respectiv 23 iulie returul. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici