Bute: Sunt sigur că am capacitatea să revin, nu sunt distrus după această înfrângere

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică dimineaţă, la Nottingham, după ce a pierdut titlul mondial IBF în faţa lui Carl Froch, că este încrezător că poate reveni, deoarece nu este distrus după acest eşec.

1512 afișări
Imaginea articolului Bute: Sunt sigur că am capacitatea să revin, nu sunt distrus după această înfrângere

Bute: Sunt sigur că am capacitatea să revin, nu sunt distrus după această înfrângere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''Nu mă aşteptam la o asemenea replică din partea lui Froch. Am încercat să-l atrag în plasă, să-l las să mă bage în corzi şi să-l surprind cu stânga, însă nu mi-a ieşit planul. Froch a fost foarte puternic şi a venit peste mine, fiind împins şi de un public fanatic. Nu ştiu exact ce o să urmeze, dar nu pot vorbi încă despre meciul revanşă. Am nevoie de o perioadă de refacere, apoi, împreună cu antrenorul să analizăm până la cel mai mic detaliu acest meci şi să începem din nou pregătirea. Este greu de spus în acest moment dacă va avea loc revanşa sau nu. Sunt sigur că am capacitatea să revin, pentru ca nu sunt distrus după această înfrângere. Am pierdut şi la amatori meciuri, apoi am revenit, iar la profesionişti asta a fost prima înfrângere. Pot reveni la fel cum au făcut-o şi alţi mari campioni'', a declarat Bute, la Nottingham, în cadrul unei conferinţe susţinută după meciul cu Froch.

TITLURILE ZILEI

La finalul conferintei, Lucian Bute a fost aplaudat de staful său, de jurnaliştii români şi canadieni şi de angajaţii hotelului. De asemenea, iubita sa, Elena, l-a imbrăţişat pe pugilistul român, izbucnind in plâns.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici