Campioana Rusiei la săritura în lungime a fost depistată pozitiv

Campioana Rusiei la săritura în lungime în sală, Svetlana Biriukova, în vârstă de 23 de ani, a fost suspendată provizoriu, ea fiind depistată pozitiv, a anuţat, vineri, Agenţia Rusă Antidoping (Rusada).

51 afișări
Imaginea articolului Campioana Rusiei la săritura în lungime a fost depistată pozitiv

Campioana Rusiei la săritura în lungime a fost depistată pozitiv (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Aceeaşi măsură a fost aplicată şi în cazul atletului Roman Semakin, în vârstă de 20 de ani.

Cei doi sportivi au fost depistaţi pozitiv în urma unui test făcut la 26 februarie. Ei au fost suspendaţi provizoriu după analiza eşantionului A.

Biriukova a câştigat titlul naţional în sală, în luna februarie, cu o performanţă de 6,75 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici