Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României va avea loc în perioada 2-3 martie, la Braşov

Noul sezon competiţional de dans sportiv în ţară se deschide cu cel mai important eveniment naţional al anului, Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României.

452 afișări
Imaginea articolului Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României va avea loc în perioada 2-3 martie, la Braşov

Campionatul Naţional de Dans Sportiv al României va avea loc în perioada 2-3 martie, la Braşov

Cele mai bune perechi de dansatori se vor alinia la startul competiţiei ce va avea loc în perioada 2 - 3 martie 2019 la Sala Sporturilor din Braşov. Perechi de top ale României se vor întrece în nu mai puţin de 20 de categorii, primele două poziţii din clasament la fiecare dintre categorii urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale şi Europene din acest an.
Organizat de FR de Dans Sportiv în colaborare cu Academia de Dans din Braşov, evenimentul e împărţit pe două secţiuni, standard şi latino-americane, fiecare dintre ele fiind structurate pe categorii de vârstă, la start urmând să se alinieze concurenţi între 6 şi 54 de ani!

TITLURILE ZILEI

Competitorii se pot înscrie în competiţie până în data de 26 februarie 2019, pe site-ul Federaţiei de profil (www.frds.ro). Confirmarea înscrierilor se va face în data de 2 martie iar participanţii trebuie să deţină cardurile de sportiv şi să se asigure că au viza medicală valabilă. Evenimentul va fi coordonat de Otto Varda, directorul de concurs şi preşedintele Comisiei de Organizare, iar preşedintele juriului va fi Cristian Parnescu. În total, competiţia va fi arbitrată de 20 de arbitri din 20 de ţări şi peste 10 oficiali din România.

„Suntem extrem de încântaţi să organizăm o competiţie de o asemenea anvergură în inima României, la Braşov. Nr aşteptăm să avem la start peste 400 de perechi ceea ce va duce la o competiţie acerbă pentru primele două poziţii ce asigură calificarea la campionatele europene şi la mondiale”, Vasile Gliga, preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici