Campiontul Mondial 2018 | Maradona, atac dur la adresa jucătorilor după înfrângerea Argentinei cu Croaţia: „E inadmisibil! ”

Maradona nu s-a mai putut abţine şi a avut un discurs tranşant la adresa federaţiei, dar şi a câtorva jucători de la naţionala Argentinei. El este nemulţumit de prestaţia naţionalei de la Campionatul Mondial.

1630 afișări
Imaginea articolului Campiontul Mondial 2018 | Maradona, atac dur la adresa jucătorilor după înfrângerea Argentinei cu Croaţia: „E inadmisibil! ”

Maradona, atac dur la adresa jucătorilor după înfrângerea Argentinei cu Croaţia: „E inadmisibil! ”

Dacă la începutul turneului din Rusia, Argentina era văzută drept o posibilă câştigătoarea a trofeului, acum este foarte aproape să părăseacă întrecerea încă din faza grupelor. În cele două etape disputate până acum, sud-americanii au reuşit un egal cu Islanda, 1-1, şi o înfrângere ruşioasă împotriva Croaţiei, 0-3. Aflat la Campiontul Mondial pentru a-şi susţine ţara, Maradona nu a mai resiztat şi şi-a vărsat nervii public.

„ Sunt dezamăgit de cei care au purtat tricoul naţionalei, e indmisibil să te bată Croaţia în felul ăsta. Nu am jucat nici cu Brazilia, nici cu Germania. Caballero e un dezastru mondial”, a spus Maradona.

Atacurile nu s-au oprit la jucători, Maradona considerând că principala vină aparţine federaţiei şi a antrenorului: „ Federaţia este condusă de oameni care nu ştiu fotbal, ei sunt vinovaţii pentru situaţia echipei.
Oamenii credeau că Sampaoli va revoluţiona jocul prin computere şi drone, dar echipa nu ştie să joace. Nu are soluţii nici în defensivă, nici în ofensivă. Nu am fost în stare să facem posesie„ .

Messi, omul criticat de toată lumea pentru că a ratat un penalty cu Islanda, a scăpat de furia lui Maradona:„ A jucat cum a putut, nu poţi să rezolvi problemele colegilor. Coechipierii nu au ştiut când să îi pasese”, a înceiat Maradona.

Argentina va juca împotriva Nigeriei în ultima etapă şi, chiar dacă va câştiga, are nevoie ca Islanda să facă cel puţin egal cu Croaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici