Când se inaugurează stadionul din Craiova şi echipa de tradiţie care vine în România

"Pe 10 noiembrie, de la ora 20, Ştiinţa primeşte vizita campioanei Cehiei, o echipă care îşi retrăieşte perioada de glorie după preluarea de către un consorţiu chinez de renume mondial." se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

394 afișări
Imaginea articolului Când se inaugurează stadionul din Craiova şi echipa de tradiţie care vine în România

Când se inaugurează stadionul din Craiova şi echipa de tradiţie care vine în România

Noul stadion al Craiovei nu va fi inaugurat cu FCSB. Oficialii clubului din Bănie au anunţat, oficial, că primul meci pe arena Ion Oblemenco va fi împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga.

"În 2016, Slavia Praga a fost preluată de gigantul CEFC China Energy. Rezultatele investiţiilor masive s-au simţit imediat: Slavia devine campioană a Cehiei în sezonul 2016-2017, după 8 ani de secetă. A fost al 18-lea titlu de campioană al viitoarei adversare a Universităţii, care mai are în palmares şi 7 cupe ale Republicii Cehe. În acest moment, Slavia Praga se află pe locul 2 în campionat şi conduce grupa din Europa League din care mai fac parte Villareal, Astana şi Maccabi Tel Aviv.

De notat şi că, pe 2 noiembrie 2017, Slavia Praga împlineşte 125 de ani de existenţă, ceea ce face din cehi unul dintre cluburile cu cea mai mare tradiţie din Europa şi din lume.

Îi aşteptăm aşadar la Craiova pe prietenii cehi şi vă invităm ca, împreună, să le facem o primire specială, demnă pentru publicul oltenesc. Inaugurarea noului nostru stadion trebuie să fie un motiv de sărbătoare şi bucurie, aşa că vă aşteptăm senini şi cu inimile pline pe arena unde, pe 10 noiembrie, vom face primul pas înspre secolul de fotbal pe care sperăm să-l trăim în noua casă a leilor, noi şi ai noştri."
se precizează în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului din Craiova.
 

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici