Cât a plătit în realitate Gică Hagi pentru a-l răscumpăra pe Ianis de la Fiorentina

Fiorentina l-a achiziţionat pe Ianis Hagi, în 2016, cu două milioane de euro. După ce a jucat puţin la echipa mare, apoi în Primavera, în ianuarie 2018, Ianis a revenit la Viitorul. Gică Hagi s-a înţeles cu italienii să-l răscumpere pe fiul s[u cu aceeaşi sumă plătită de echipă, dar în rate, relatează prosport.ro.

1840 afișări
Imaginea articolului Cât a plătit în realitate Gică Hagi pentru a-l răscumpăra pe Ianis de la Fiorentina

Cât a plătit în realitate de Gică Hagi pentru a-l răscumpăra pe Ianis de la Fiorentina. Traseul banilor

"Eu cred că Ianis Hagi, dacă pleacă de la Viitorul, o va face pe 3- 4 milioane euro. Dar într-un an, dacă pleacă de la Steaua, iau 40-50 de milioane. Lui Gică îi dau 3 şi 20% din 50, adică îi mai dau 13. Deci, 16 milioane în total. Ianis e copilul lui Gică, e averea lui. Eu dacă-l iau mâine pe Ianis, îl pun direct căpitan. Ştiţi de ce? Ianis are personalitate de căpitan! Ianis e chiar mai bun căpitan decât tatăl lui. Deci dacă l-aş lua, direct căpitan! El poate să conducă echipa din teren. Mai bun căpitan ca toţi căpitanii pe care-i am eu la ora asta e Ianis! Aşa-l văd eu! Nu am discutat niciodată cu Gică de un eventual transfer. Am vorbit, aşa, în glumă. Eu cred că în Belgia sau în altă parte, unde merge, poate să dea şi chix", spunea Gigi Becali.

TITLURILE ZILEI

Gică Hagi a anunţat: "E adevărat că are oferte din Spania, din Italia, din Belgia, din toate ţările. E foarte curtat, există interes de peste tot. Să vedem cum ne mişcăm. Depinde cât de repede se vor mişca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că din vară pleacă".

Citeşte continuarea articolului în prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici