Cât costă biletele pentru meciul Steaua - ŢSKA Sofia

Preţurile biletelor pentru partida tur din play-off-ul Ligii Europa, dintre Steaua şi ŢSKA Sofia, care se va disputa joi, 18 august, de la ora 20.30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, sunt cuprinse între 10 şi 100 de lei.

623 afișări
Imaginea articolului Cât costă biletele pentru meciul Steaua - ŢSKA Sofia

Cât costă biletele pentru meciul Steaua - ŢSKA Sofia (Imagine: Shutterstock)

Preţurile tichetelor sunt următoarele:

Steaua a precizat că programul caselor de bilete va fi anunţat ulterior pe site-ul oficial al clubului.

Clubul stelist a pus în vânzare şi bilete pentru partida din etapa a III-a a Ligii I, în compania formaţiei Universitatea Cluj, care se va desfăşura duminică, de la ora 20.30, la Ploieşti, pe Stadionul Astra.

Acestea vor costa 10 lei la Peluză - 10 lei, 20 de lei la Tribuna a II-a, 30 lei la Tribuna I şi 40 de lei la Tribuna 0.

Steaua şi ŢSKA Sofia se vor întâlni în dublă manşă, la 18 şi 25 august, în play-off-ul Ligii Europa.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, pe stadionul "Astra" din Ploieşti, într-un meci considerat pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a III-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici