Cătălin Tofan şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct al clubului Oţelul

Directorul general adjunct al clubului Oţelul Galaţi, Cătălin Tofan, a anunţat, marţi, că şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa.

50 afișări
Imaginea articolului Cătălin Tofan şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct al clubului Oţelul

Cătălin Tofan şi-a dat demisia din funcţia de director general adjunct al clubului Oţelul

"Demisionez deoarece nu sunt mulţumit de atribuţiile şi responsabilităţile pe care le am în cadrul clubului. Dacă în cinci ani de când ocup această funcţie, nu am reuşit să conving, cred că nu mai are rost să continui la Oţelul", a spus Tofan.

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, nu a dorit să comenteze decizia lui Tofan de a demisiona. "Am luat act de decizia lui, dar nu vreau să o comentez", a completat Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici