Ce a declarat Karolina Pliskova după ce a aflat că va juca împotriva liderului mondial

Karolina Pliskova (Cehia, 6 WTA), fost lider mondial, a prefaţat extrem de scurt întâlnirea din sferturile de finală ale Australian Open împotriva Simonei Halep.

9752 afișări
Imaginea articolului Ce a declarat Karolina Pliskova după ce a aflat că va juca împotriva liderului mondial

Ce a declarat Karolina Pliskova, după ce a aflat că va juca împotriva liderului mondial

Sportiva s-a arătat foarte încrezătoare înaintea confruntării cu actualul lider mondial şi s-a bazat pe suprafaţa de joc pe care se va disputa meciul. Pliskova a învins-o pe compatrioata Barbora Strycova (24 WTA) după două ore şi 42 de minute, 6-7(5), 6-3, 6-2, şi o va întâlni pe Simona Halep pentru un loc în semifinalele competiţiei de la Antipozi. Fost lider mondial, cehoaica şi-a egalat cea mai bună performanţă la Australian Open, ea atingând sferturile de finală şi în 2017.

TITLURILE ZILEI

"Primul set m-a stors de energie, dar am încercat să mă calmez şi să încerc să joc cât mai bine. Mi-am asumat multe riscuri, am fost mult mai agresivă şi mi-am impus jocul", a spus capul de serie numărul 6 conform ausopen.com.

Pliskova a vorbit extrem de puţin despre meciul cu Halep, dar s-a arătat încrezătoare.

"Cred că pe această suprafaţă am o şansă foarte bună împotriva ei", a mai spus Pliskova.

Meciul dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova se va disputa miercuri, ora urmând a fi anunţată de organizatori. Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit de şapte ori până acum, bilanţul fiind favorabil româncei, care s-a impus de cinci ori. Anul trecut, Halep a învins-o pe Pliskova în semifinalele turneului de la Roland Garros, cu 6-4, 3-6, 6-3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici