Ce număr va purta Ianis Hagi la Genk

Ianis Hagi a ajuns la Genk, acolo unde a început deja pregătirile pentru noul sezon. Fostul decar al formaţiei FC Viitorul a primit şi numărul pe care îl va avea pe tricoul grupării din Belgia.

464 afișări
Imaginea articolului Ce număr va purta Ianis Hagi la Genk

Ce număr va purta Ianis Hagi la Genk

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani nu a reuşit să continue cu numărul 10, pe care l-a purtat atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională de tineret a României.

"Voi purta numărul 23, dar nu pentru Jordan, nu e din perioada mea, nu l-am prins jucând. Mie îmi place mai mult Curry, dar numărul 30 nu era disponibil. Apoi, la fel, nici numărul 10 nu am putut să-l iau. Nu mă interesează foarte mult cu ce număr joc pe spate", a spus Ianis Hagi, potrivit telekomsport.ro, care citează presa din Belgia.

TITLURILE ZILEI

Potrivit ultimelor informaţii, suma de transfer plătită de Genk celor de la Viitorul este de patru milioane de euro.

Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21:30, Genk va deschide noul sezon din Belgia cu meciul de Supercupă în faţa formaţiei Mechelen.

Taguri:
ianis hagi,
genk,
belgia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici