Cehia U17 - România U17 2-1, într-un meci de pregătire din Spania

Echipa naţională de fotbal a României sub 17 ani a pierdut al doilea joc din cadrul turneului de pregătire din Spania, contra reprezentativei similare a Cehiei, scor 1-2.

72 afișări
Imaginea articolului Cehia U17 - România U17 2-1, într-un meci de pregătire din Spania

Cehia U17 - România U17 2-1, într-un meci de pregătire din Spania

Cehii au avut un jucător eliminat încă din minutul 37, iar tricolorii pregătiţi de Daniel Mogoşanu au deschis scorul în primul minut al actului secund, prin Alexandru Crivac, mijlocaşul legitimat la FC Viitorul. Deşi a avut un om mai puţin mai bine de o repriză, Cehia a reuşit să revină în meci şi chiar să se impună. Antonin Svoboda şi Vaclav Sejk au înscris în minutele 59, respectiv 86, şi au adus astfel victoria ţării lor, scrie site-ul oficial al FRF.

Mogoşu a mizat pe următoarea formulă: 1. Tătaru – 2. Grosu, 5. Crivac, 18. Chilili, 4. Stefanovici – 15. Botond (16. Pascu, 80′) – 7. Corbeanu (20. Peto, 61′), 8. Grameni, 10. Bani, 11. Pitu-cpt. – 9. Munteanu.

TITLURILE ZILEI

În primul meci din cadrul turneului internaţional La Manga, din Spania, reprezentativa Under 17 a României a pierdut contra Suediei, scor 0-5. Ultimul meci al tricolorilor mici în turneul de pregătire din Spania este împotriva Norvegiei, pe 11 februarie, de la ora locală 18:00.

România U17 pregăteşte meciurile din cadrul Turului de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European, care sunt programate în luna martie. România va face parte din grupa 1, alături de Italia, Austria şi Turcia. Meciurile se vor disputa în Turcia, Antalya, conform următorului program:

20 martie 2018: România – Austria
23 martie 2018: Italia – România
26 martie 2018: Turcia – România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici