Cel de-al doilea meci de snooker Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham se va disputa tot la Bucureşti

Cel de-al doilea meci demonstrativ dintre campionii de snooker Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham va avea loc, la 22 noiembrie, tot la Circul Globus din Capitală, din cauza faptului că nu exista timpul necesar aranjării Sălii Polivalente din Cluj Napoca pentru acest tip de eveniment.

2382 afișări
Imaginea articolului Cel de-al doilea meci de snooker Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham se va disputa tot la Bucureşti

Ronnie O'Sullivan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorul galei, Adrian Thiess, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că sala din Cluj Napoca ar fi trebuit rearanjată pentru ca spectatorii să poată urmări partida de snooker: "Gala de la Cluj a picat din păcate. Nu am ce să le reproşez organizatorilor Galei MMA, care îmi cedaseră sala, numai că nu ne ajungea timpul să organizăm pentru snooker. Ar fi trebuit să construim tribune în mijlocul sălii, în jurul mesei de snooker. Şi nu aveam timpul necesar".

Biletele pentru partida din 22 noimbrie au fost puse în vânzare în cursul zilei de luni pe site-ul www.eventim.ro, pentru prima partidă numărul tichetelor fiind epuizate la majoritatea categoriilor. "Rămânem în Bucureşti şi a doua zi, duminică, 22 noiembrie. Pentru 21 noiembrie s-au vândut toate bilelete, mai sunt câteva la categoria I şi VIP. Pentru data de 22 noiembrie mai sunt bilete deocamdată. Acum nu ştiu pentru cât timp, s-ar putea ca până deseară să fie epuizate şi astea", a mai spus Thiess.

Preţul biletelor pentru cele două gale de la Circul Globus variază între 97 de lei şi 1.512 lei la VIP.

Ronnie O'Sullivan, deţinător a cinci titluri mondiale la snooker, va susţine două partide demonstrative în România în compania lui Stuart Bingham, la Bucureşti.

În vârstă de 39 de ani, Ronnie O'Sullivan este considerat de specialişti cel mai talentat şi valoros jucător de snooker din toate timpurile. A intrat în circuitul profesionist în 1992, când avea 16 ani, iar un an mai târziu câştiga primul său mare turneu, devenind cel mai tânăr campion al Marii Britanii la snooker. În cariera sa de până acum, Roonie O'Sullivan a devenit de cinci campion mondial, în 2001, 2004, 2008, 2012 şi 2013, câştigurile sale din snooker ridicându-se la peste 8 milioane de lire sterline. În momentul de faţă, Ronnie O'Sullivan ocupă locul 5 în clasamentul mondial.

Englezul Stuart Bingham, 39 de ani, a câştigat în luna mai Campionatul Mondial de Snooker, care a avut loc la Sheffield, performanţă pentru care a fost recompensat cu 300.000 de lire sterline. Bingham l-a învins în sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe adversarul său de la Bucureşti, Ronnie O'Sullivan. În întreaga sa carieră, Stuart Bingham, care în acest moment ocupă locul 2 în clasamentul mondial, a câştigat 1,7 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici