Cel mai mare premiu din istoria tenisului va fi oferit la Turneul Campioanelor 2019. Suma pe care o poate câştiga Simona Halep

Veşti bune de la Shenzhen, acolo unde va avea loc anul acesta Turneul Campioanelor.

2017 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare premiu din istoria tenisului va fi oferit la Turneul Campioanelor 2019. Suma pe care o poate câştiga Simona Halep

Câştigătoarea Turneului Campioanelor va încasa un premiu uriaş în acest an

WTA Insider notează că sportiva care va câştiga competiţia va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului. Este vorba de suma de 4.75 de milioane de dolari, brut, în cazul în care jucătoarea campioană nu va pierde niciun meci în faza grupelor.

La Turneul Campioanelor participă cele mai bune opt tenismene din sezon. Până anul acesta competiţia se desfăşura în Singapore, însă în 2019 va avea loc la Shenzhen.

Tabloul premiilor la Shiseido WTA Finals Shenzhen este de două ori mai mare decât anul trecut. Campioana va încasa 4.725.000 de dolari dacă va fi neînvinsă, 4.420.000 de dolari dacă pierde un meci în grupă sau 4.115.000 dacă pierde două meciuri în grupă.

TITLURILE ZILEI

Finalista va încasa, în aceleaşi condiţii cu privire la meciurile din grupă, 2.400.000 de dolari, 2.095.000 sau 1.790.000, iar semifinalistele, 1.300.000 de dolari, 995.000 sau 690.000.

După triumful de la Wimbledon, pentru care a primit aproape trei milioane de dolari, Simona Halep e cvasicalificată la finala sezonului. Ea ocupă în acest moment locul 2 în clasamentul din acest an, cu 4.427 de puncte, după australianca Ashleigh Barty, cu 4.885 de puncte.

Şi la dublu premiile sunt mărite substanţial, o echipă putând, în premieră, câştiga un milion de dolari dacă se impune în toate partidele.

Shiseido WTA Finals Shenzhen va avea loc între 27 octombrie şi 3 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici