Cel mai scump lot din Liga 1. Ce salarii generoase au jucătorii de la FCSB.

Deşi nu a mai câştigat de ceva timp campionatul, FCSB oferă, poate, cei mai mulţi bani din fotbalul românesc. Gigi Becali dă salarii generoase jucătorilor, de cel puţin 120.000 de euro pe an. Cel mai mult primeşte Dennis Man, 186.000 euro pe sezon, potrivit gsp.ro.

797 afișări
Imaginea articolului Cel mai scump lot din Liga 1. Ce salarii generoase au jucătorii de la FCSB.

Ce salarii au jucătorii de la FCSB

Pintilii, Gnohere, Fl. Coman, Fl. Tănase, Hora, Salomao, Bălgrădean, Momcilovic - 180.000 euro
Moruţan - 168.000 euro
Moutinho - 150.000 euro
Bălaşa, Planic, Nedelcu, Oaidă, Ov. Popescu - 144.000 euro
Vînă, I. Cristea, Al. Stan, M. Roman I, A. Vlad, L. Filip, Belu - 120.000 euro

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, FCSB are cel mai scump lot din Liga 1. Cei 34 de jucători dau echipei o cotă de piaţă totală de 33.45 de milioane de euro (media pe jucător: 984.000 euro). Potrivit aceleiaşi surse, viecampioana Românei are 5 jucători în echipa ideală a campionatului la ora actuală, în funcţie de cotele de piaţă: Belu (1.20 milioane de euro), Planic (2.3 milioane de euro), Man (5.5 milioane de euro), Tănase (3 milioane de euro), Coman (3.5 milioane de euro).

TITLURILE ZILEI

FCSB va evolua, joi, de la ora 20:00, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Europa League, pe terenul celor de la Milsami Orhei. În tur, echipa lui Bogdan Andone a trecut de gruparea din Republica Moldova, scor 2-0.

Taguri:
fcsb,
salarii,
jucători

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici