Cel puţin o persoană a fost rănită în incidentele dinaintea meciului Irlanda de Nord-Polonia

Cel puţin o persoană a fost rănită în altercaţiile între suporterii polonezi şi fanii nord-irlandezi ce au avut loc, sâmbătă după-amiază, la Belfast, înaintea meciului dintre reprezentativele celor două ţări, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, informează AFP.

5 afișări

Potrivit Press Association, altercaţiile au avut loc în centrul oraşului Belfast. Incidente au fost semnalate şi în apropiere de Windsor Park, unde se desfăşoară meciul.

În Irlanda de Nord există o importantă comunitate poloneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici