Ceremonie inedită la Constanţa: Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon dintr-un autobuz etajat | VIDEO

Primăria Constanţa a anunţat, vineri, că Simona Halep va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon, sâmbătă, 20 iulie, în oraşul natal.

719 afișări
Imaginea articolului Ceremonie inedită la Constanţa: Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon dintr-un autobuz etajat | VIDEO

Ceremonie inedită la la Constanţa: Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, într-un autobuz etajat

După ce, miercuri, Halep a fost prezentă pe Arena Naţională, unde şi-a prezentat titlul cucerit la All England Club în faţa a peste 20.000 de spectatori, acţiunea se va repeta şi în oraşul natal al campioanei de la Wimbledon.

"Simona Halep vine acasă! Vă invităm pe toţi, constănţeni sau turişti, cu mic, cu mare, să o întâmpinăm pe campioana noastră! Sâmbătă, 20 iulie, Constanţa îşi sărbătoreşte campioana", se arată în evenimentul lansat de Primăria Constanţa pe pagina de Facebook.

TITLURILE ZILEI

Evenimentul va începe sâmbătă, la ora 17:00, când Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul Bd. Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta-Piaţa Ovidiu.

În acelaşi timp, în Piaţa Ovidiu, organizatorii au anunţat un concert al lui Ştefan Ştiucă & The Mob. De la ora 17:30, Simona Halep va urca pe scenă, unde "va avea parte de multe surprize".

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănţeancă a fost al doilea titlu de Mare Şlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici