CFR Cluj a câştigat titlul de campioană în Liga I Betano

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană în Liga I Betano, după ce a învins-o, duminică seară, pe U Craiova, în penultima etapă a play-off-ului, scor 1-0.

1684 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a câştigat titlul de campioană în Liga I Betano

CFR Cluj a câştigat titlul de campioană în Liga I Betano

Unicul gol al partidei de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu a fost semnată de Emmanuel Culio, în minutul 12. Mijlocaşul argentinian al lui CFR Cluj a înscris din penalty, după un fault comis de Kelic asupra lui Păun.

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, Bolis, Camora - Djokovics (Hoban 88), Bordeianu, Culio - Deac, Omrani (Ţucudean 75), Păun (Costache 61)
Rezerve: J. Fernandez - Peteleu, Mureşan, Moutinho
Antrenor: Dan Petrescu

Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkors (Acka 46), Kelics, Briceag - Mateiu, Fedele, Cicâldău - Bărbuţ, A. Cristea (Fortes 53), R. Baicu
Rezerve: Popescu - T. Ferreira, Martic, Traşcă
Antrenor: Corneliu Papură

TITLURILE ZILEI

În urma acestei victorii, CFR Cluj acumulează 50 de puncte şi obţine un avantaj de cinci puncte faţă de locul secund, ocupat de FCSB, cu o rundă înainte de final, astfel că formaţia lui Dan Petrescu este matematic campioană.

Este al doilea titlu de campioană al lui CFR Cluj şi al cincilea obţinut de formaţia ardeleană de-a lungul istoriei, după cele câştigate în sezoanele 2007/2008, 2009/2010, 2011/2012 şi 2017/2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici