CFR Cluj a învins FC Viitorul, scor 1-0. Gheorghe Hagi: Meritam să câştigăm

Echipa CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a 20-a a Ligii 1 Betano.

690 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins FC Viitorul, scor 1-0. Gheorghe Hagi: Meritam să câştigăm

CFR Cluj a învins FC Viitorul, scor 1-0. Gheorghe Hagi: Meritam să câştigăm

Gheorghe Hagi a spus că Viitorul merita să câştige meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 1-0, dar i-a felicitat pe jucătorii săi după atitudinea pe care au avut-o.

"Regele" a vorbit şi despre planurile pe care le are cu Viitorul.

"Meritam victoria, meritam cele trei puncte. Cred eu. După jocul pe care l-am prestat în faţa unei echipe puternice. Am pasat unde trebuie, i-am desfăcut, dar aveam nevoie de mai multă inspiraţie. Şi portarul lor trebuie felicitat, pentru că a scos o minge fantastică. Asta e, echipa a jucat bine. I-am felicitat, le-am spus că asta e drumul nostru. I-am împins de la spate.

TITLURILE ZILEI

Păcat pentru efortul pe care l-au făcut copiii ăştia. Acolo, în faţa porţii, trebuie să fim mai concreţi. Dar nu-mi fac probleme. Am jucători foarte buni, să vedem ce facem în iarnă. Toţi erau cu capul jos în vestiar, eu le-am spus să ţină capul sus. N-am avut şansă. Nu suntem sortiţi să câştigăm titlul în acest sezon

Ca să rămân în România, am nevoie de o motivaţie foarte mare. Eu nu pot să mai rămân pe bancă şi să spun că anul viitor ne dorim să rămânem în prima ligă. Sunt motivat, vreau mai mult. Dacă suntem mai mulţi, puterea creşte. Nu vă speriaţi", a spus Gheorghe Hagi, după eşecul cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici