CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano

Alexandru Mitriţă, cel mai bun jucător al Craiovei, a ratat incredibil o lovitură de la 11 metri, în duelul cu CFR. Mingea trimisă de starul lui Mangia a trecut la metri buni peste transversala lui Arlauskis, iar partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-a terminat aşa cum a început, 0-0.

165 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano

CFR Cluj a remizat, 0-0, cu Universitatea Craiova în etapa a zecea din Liga I Betano

Craiova a mers la Cluj cu gândul să profite de situaţia tensionată din Gruia, acolo unde Mureşan a fost "tras pe linie moartă", iar patronul Neluţu Varga vrea să schimbe liniile în staff-ul tehnic şi administrativ.

Şi oltenii au fost aproape să plece cu toate cele trei puncte, graţie unui penalty făcut cadou de Camora. Fundaşul stânga a făcut un henţ evident în careu, iar arbitrul meciului, Istvan Kovacs, a arătat punctul cu var.

Doar că Mitriţă, starul incontestabil al "juveţilor" a avut o execuţie de rugby. Vârful a trimis la metri buni peste poarta lui Arlauskis, semnând una din gafele campionatului. Jucătorul lui Mangia s-a uitat apoi către locul de execuţie al penalty-ului, dorind să lase impresia că execuţia i-a fost afectată de suprafaţa de joc.

TITLURILE ZILEI

În urma acestei partide, s-a tras cortina peste etapa cu numărul 10 a Ligii I Betano, iar FCSB continuă să fie liderul clasamentului cu 21 de puncte, Astra, pe locul doi cu 17 puncte şi pe trei este CFR Cluj cu acelaşi număr de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 7 cu 15 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici