CFR Cluj - Dinamo Bucureşti 1-0, în etapa a treia din Liga I

CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, meciul contra lui Dinamo Bucureşti, scor 1-0, din etapa a treia a Ligii I.

91 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Dinamo Bucureşti 1-0, în etapa a treia din Liga I

CFR Cluj - Dinamo Bucureşti 1-0, în etapa a treia din Liga I

Fără vreun punct acumulat în primele două etape şi aflată pe ultimul loc al clasamentului, Dinamo nu l-a avut la meciul de la Cluj-Napoca pe banca tehnică nici pe Eugen Neagoe, care a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului de duminică, cu Universitatea Craiova, scor 0-2. În locul său, secundul Sebastian Moga a preluat atribuţiile.

Dan Petrescu a operat mai multe modificări în echipa de start a campioanei, având în vedere meciul pe care CFR Cluj îl va disputa marţi, cu Maccabi Tel-Aviv, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

TITLURILE ZILEI

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 83, de Billel Omrani, din penalty. Cinci minute mai târziu, clujenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Sebastian Mailat.

Chiar şi aşa, Dinamo nu a reuşit să revină pe tabelă şi rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu niciun punct acumulat şi un golaveraj 0-8. În următoarea etapă, bucureştenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

De partea cealaltă, CFR Cluj a urcat pe prima poziţie în Liga I, având şapte puncte. În runda următoare, campioana va evolua în deplasare, la Ploieşti, cu Chindia Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici