CFR Cluj - Malmo, de la ora 19:00: Echipa românească debutează în Champions League

CFR Cluj va debuta, marţi seara, pe teren propriu în Champions League. Campioana României va juca împotriva suedezilor de la Malmo, de la ora 19:00.

1112 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Malmo, de la ora 19:00: Echipa românească debutează în Champions League

CFR Cluj - Malmo: Echipa românească debutează în Champions League

CFR este singura reprezentantă a României în Champions League. Ea va lua startul în turul 2 şi are un adversar dificil, Malmo, campioana Suediei. Adversara echipei noastre are avantajul meciurilor oficiale. A evoluat deja în 5 partide, 3 în campionatul intern şi 2 în Liga Campionilor. De partea cealaltă, CFR a disputat o singură partidă în actualul sezon, în Liga 1, cu FC Botoşani, scor 1-1.

În cazul în care va reuşi să treacă mai departe, clujenii vor juca împotriva învingătoarei din dubla Ludogoreţ-Vidi. Dacă vor fi eliminaţi de Malmo, campionii vor merge în turul 3 al Europa League şi vor fi nevoiţi să joace în compania învingătoarei meciului FK Sutjeska-Alashkert.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici