CFR Cluj pierde în Turcia dar păstrează şanse de calificare în primăvara Conference League

  • Punctul forte al campioanei CFR Cluj, defensiva, a cedat joi de 3 ori, în deplasarea din Turcia, Sivasspor învingându-i pe ardeleni cu 3-0, într-un meci din etapa a 5-a, a Grupei G, din Conference League.
  • Două dintre cele trei goluri ale turcilor au fost marcate de veteranul de 36 de ani, Yatabare.
1130 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj pierde în Turcia dar păstrează şanse de calificare în primăvara Conference League

Trupa condusă de Dan Petrescu a căzut examenul defensivei şi a primit 3 goluri într-un singur meci, mai multe decât a încasat în toate celelalte 4 meciuri din grupele Conference League.

Yatabare a stabilit scorul la pauză, cu golul marcat în minutul 22, din apropiere, după o deviere a lui Arslan, după ce anterior Saba nimerise bara.


Clujenii şi-au revenit puţin pe final de repriză apropiindu-se mai ameninţător de poarta turcilor.

În minutul 64, din repriza secundă, Sivasspor a majorat scorul la 2-0, printr-un autogol al lui Janga, care a deviat în proprie poartă şutul lui Gradel, cel care e oficial creditat cu golul.

Yatabare a făcut apoi dubla, în minutul 73, dintr-a doua încercare, primul şut fiind respins de Scuffet.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă poziţia a doua în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu Slavia Praga, faţă de care are avantajul rezultatelor directe.

În ultima etapă din Grupa G, ardelenii primesc săptămâna viitoare în Gruia pe kosovarii de la FC Ballkani. O victorie le asigură elevilor lui Dan Petrescu prezenţa în faza eliminatorie a competiţiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici