CFR Cluj, primul eşec în cantonamentul din Austria, scor 0-1, cu Sparta Praga

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0, de echipa Sparta Praga, vicecampioana Cehiei, în al treilea meci amical susţinut de campioana României în stagiul de pregătire din Austria.

129 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, primul eşec în cantonamentul din Austria, scor 0-1, cu Sparta Praga

CFR Cluj, primul eşec în cantonamentul din Austria, scor 0-1, cu Sparta Praga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kaderabek a marcat unicul gol al meciului în minutul 62.

Antrenorul Ioan Andone a început meciul cu următorii jucători: Felgueiras - Pinto, Cadu, Maftei, Sepsi - Hora, Mureşan, Godemeche, Edimar - Sougou, Kapetanos.

În primul meci amical din Austria, CFR Cluj a învins, cu scorul de 13-1, echipa austriacă de amatori SU Abtenau, iar în al doilea a învins Ceske Budejovice, scor 4-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici