CHELSEA-STEAUA - Incident în hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români: "Nu ştiu pe cine să înjurăm"

Cu câteva ore înaintea meciului retur cu Chelsea Londra, jucătorii echipei Steaua au avut parte de un incident neplăcut în hotelul în care sunt cazaţi în Marea Britanie.

807 afișări
Imaginea articolului CHELSEA-STEAUA - Incident în hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români: "Nu ştiu pe cine să înjurăm"

CHELSEA-STEAUA - Incident în hotelul în care sunt cazaţi jucătorii români: "Nu ştiu pe cine să înjurăm"

Unul dintre managerii Stelei a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că, la ora 02:00, în timp ce toată lumea din delegaţia Stelei se odihnea, la hotelul Hilton Kensington a fost declanşată în mod suspect o alarmă de incendiu care a trezit toţi clienţii stabilimentului în toiul nopţii. Pompierii i-au scos afară pe jucătorii şi membrii staff-ului roş-albastru, aşa cum o cere procedura în astfel de situaţii.

Citeşte mai multe despre incidentul din hotelul în care sunt cazaţi steliştii pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici