Chilianul Daud Gazale va semna un contract cu CFR Cluj

Atacantul chilian de origine palestiniană Daud Jared Gazale va semna un contract cu campioana României, CFR Cluj, a anunţat, miercuri, cotidianul Diario Vasco, citând agenţia EFE.

220 afișări
Imaginea articolului Chilianul Daud Gazale va semna un contract cu CFR Cluj

Daud Gazale, numărul 10 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"¡A Rumanía, Adiósss!", a postat jucătorul în vârstă de 28 de ani, pe contul său de Twitter.

Gazale, de opt ori internaţional chilian, şi-a reziliat, în acestă lună, contractul cu Universidad Católica de Santiago, echipă pentru care a marcat 3 goluri în 19 partide disputat în ultimul sezon. El a mai jucat la echipele Deportes Concepción, Colo Colo şi Huachipato.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici