Chindia Târgovişte - Viitorul Constanţa 0-1, în etapa a doua a Ligii 1

Viitorul Constanţa s-a impus cu 1-0 în etapa a doua a Ligii 1, în faţa celor de la Chindia Târgovişte. Partida s-a jucat la Ploieşti, iar Chindia a fost considerată echipa gazdă.

96 afișări
Imaginea articolului Chindia Târgovişte - Viitorul Constanţa 0-1, în etapa a doua a Ligii 1

Chindia Târgovişte - Viitorul Constanţa 0-1, în etapa a doua a Ligii 1

Viitorul nu a început prea bine meciul, iar echipa antrenată de Viorel Moldovan a dominat primele 45 de minute şi şi-a creat cele mai multe ocazii. Voduţ şi Neguţ au trecut pe lângă gol. Portarul constănţenilor, Tordai, s-a remarcat cu câteva intervenţii bune, iar la pauză a fost 0-0. În partea secundă, Viitorul a arătat mult mai bine, iar golul a venit în minutul 54, prin Eric. Atacurile au continuat, dar oaspeţii nu au mai reuşit să puncteze, deşi Chindia nu a mai contat prea mult pe faza de atac.

TITLURILE ZILEI

Echipele de start:
Chindia: Aioani – Martac, Dinu, Leca, Neciu – Novac – Neguţ, Bic, Mihai, Neicuţescu – Voduţ
Viitorul: Tordai – Boboc, Ţîru, Ghiţă, Kuipers – Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu – Eric, Ganea, Calcan

Viitorul acumulează 6 puncte din primele două meciuri din campionat, după ce în prima partidă s-a impus cu 5-0 împotriva lui Dinamo. Chindia rămâne cu punctul din prima etapă, când a remizat (2-2) pe terenul lu Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici