Chivu a câştigat Cupa Italiei cu Internazionale Milano

Echipa Internazionale Milano, cu fundaşul Cristian Chivu integralist, a câştigat Cupa Italiei, după ce a învins, duminică, în finală, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia US Palermo, informează Gazzetta dello Sport.

328 afișări
Imaginea articolului Chivu a câştigat Cupa Italiei cu Internazionale Milano

Chivu a câştigat Cupa Italiei cu Internazionale Milano (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Eto'o '26, '76 şi Milito '90+2. Pentru învinşi a înscris Munoz, în minutul 87, iar trei minute mai târziu a fost eliminat.

Fundaşul Dorin Goian a început titular la Palermo, dar a părăsit terenul accidentat în minutul 24. Goian urmează să ajungă luni la lotul reprezentativei României.

Internazionale Milano se află la al şaptelea succes în Cupa Italiei, după cele din 1939, 1978, 1982, 2005, 2006 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici