Chivu va mai rămâne cel puţin şapte zile în spitalul din Verona

Internaţionalul român Cristian Chivu va mai rămâne cel puţin şapte zile în spitalul din Verona, după ce a fost supus, miercuri, unei intervenţii chirurgicale la cap, informează cotidianul Gazzetta dello Sport, care citează buletinul medical dat publicităţii de echipa de medici care l-a operat.

22 afișări
Imaginea articolului Chivu va mai rămâne cel puţin şapte zile în spitalul din Verona

Chivu va mai rămâne cel puţin şapte zile în spitalul din Verona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Condiţiile generale al jucătorului Cristian Chivu sunt mulţumitoare şi totul decurge normal. Tomografia realizată după operaţie a confirmat reuşita intervenţiei realizate de medicul Sergio Turazzi, directorul unităţii de neurochirurgie din spitalul Borgo Trento. Chivu se recuperează la Terapie Intersivă, sub supravegherea medicului Francesco Procaccio, care este asistat de Franco Combi, medicul echipei Inter Milano. Medicii confirmă că tipul intervenţiei chirurgicale la care a fost supus jucătorul prevede o perioadă de spitalizare de aproximativ de şapte zile", se arată în buletinul medical citat.

TITLURILE ZILEI

Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier.

Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă. Chivu a depăşit fără probleme noaptea de miercuri spre joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici