Ciclistul Domenico Pozzovivo a fost lovit de un autoturism în timpul antrenamentelor

Echipa ciclistului Domenico Pozzovivo (36 de ani), Bahrain Merida a anunţat, luni, printr-un comunicat oficial, că italianul a fost lovit grav de un autoturism, în timpul antrenamentelor pentru ”Vuelta a Espana”, suferind mai multe fracturi.

504 afișări
Imaginea articolului Ciclistul Domenico Pozzovivo a fost lovit de un autoturism în timpul antrenamentelor

Ciclistul Domenico Pozzovivo a fost lovit de un autoturism în timpul antrenamentelor

”Ciclistul Domenico Pozzovivo a fost rănit grav într-un accident din timpul antrenamentelor. Italianul se antrena pe drumurile din jurul Consenza, când a fost implicat într-o coliziune cu o maşină. El a fost imediat transportat la spitalul Annunziata, pentru tratament. Ciclistul italian în vârstă de 36 de ani este internat la terapie intensivă şi, deşi este stabil şi conştient, a suferit multiple fracturi care necesită operaţii”, a anunţat echipa Bahrain Merida.

Incidentul s-a petrecut în Calabria, unde Pozzovivo locuieşte. Şoferul autoturismului Fiat Punto implicat în accident a sunat la ambulanţă şi Pozzovivo a fost transportat la spital şi internat la terapie intensivă, suferind fracturi multiple la mâna şi piciorul drept.

TITLURILE ZILEI

Nu este primul accident grav suferit de Domenico Pozzovivo. În această primăvară, la ”Săgeata Valonă”, ciclistul italian a căzut şi a suferit o lovitură puternică în zona capului. Cu toate acestea, el a luat parte la Turul Italiei, neavând nicio fractură.

În timpul unui antrenament, din anul 2014, o pisică a traversat strada prin faţa lui, provocându-i o căzătură, în urma căreia a suferit o fractură la tibie şi la peroneu.

Domenico Pozzovivo a terminat pe locul 12, vineri, la Turul Poloniei, în spatele rusului Pavel Sivakov. Evenimentul a fost marcat de moartea ciclistului belgian în vârstă de 22 de ani, Bjorg Lambrecht.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici