Cinci fotbalişti ai echipei U17 de la Vasco da Gama, răniţi într-un accident rutier

Cinci fotbalişti ai formaţiei sub 17 ani a clubului Vasco da Gama au fost răniţi într-un accident rutier, care a avut loc sâmbătă, când formaţia revenea de la meciul cu Friburguense, a anunţat gruparea braziliană pe site-ul clubului.

95 afișări
Imaginea articolului Cinci fotbalişti ai echipei U17 de la Vasco da Gama, răniţi într-un accident rutier

Cinci fotbalişti ai echipei U17 de la Vasco da Gama, răniţi într-un accident rutier (Imagine:Twitter)

În drumul de întoarce din oraşul Nova Friburgo, într-o zonă muntoasă, la 136 de kilometri de Rio de Janeiro, autocarul cu care echipa sub 17 ani a clubului Vasco Da Gama s-a răsturnat. Toti cei 22 de jucători şi antrenori aflaţi în interiorul autovechilului au ajuns la spitalul Dr. Celso Martins, mai mulţi suferind fracturi şi traumatisme craniene.

Fotbalistul Douglas Carvalho este cel care a suferit cele mai grave răni. Brazilianul a fost operat, după ce a suferit o fractură de femur. "Autocarul care transpora echipa sub 17 ani a lui Vasco a fost implicat într-un accident într-o regiunea montană, pe vârful Cachoeiras de Macacu, în timp ce se întorcea de la un meci jucat împotriva Friburguense", se arată în comunicatul postat de gruparea braziliană pe site-ul oficial.

Vasco a câştigat, scor 2-1, împotriva celor de la Friburguense, într-un meci din campionatul sub 17 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici