Cine este PRIMUL jucător transferat cu moneda virtuală Bitcoin

Harunustaspor, un club de amatori din Turcia a intrat în istorie: a realizat primul transfer pentru care a plătit cu moneda virtuală Bitcoin.

2630 afișări
Imaginea articolului Cine este PRIMUL jucător transferat cu moneda virtuală Bitcoin

PREMIERĂ | Cine este primul jucător transferat cu moneda virtuală Bitcoin

Omer Faruk Kiroglu (22 de ani) a fost achiziţionat cu ajutorul criptomonedei. Turcii au achitat pentru serviciile fotbalistului 0,0524 Bitcoin, echivalentul a aproximativ 400 de euro. Ei au mai alocat transferului suma de 2.500 de lire turceşti (959 de euro) în numerar.

Harunustaspor evoluează în Prima Divizie Sakarya - Grupa B.

Haldun Sehit, preşedintele clubului Harunustaspor, a subliniat că a folosit Bitcoin-ul pentru a câştiga simpatia publicului. ”Voiam să ne facem un nume atât în ţară, cât şi în lumea întreagă. Suntem mândri! Numele echipei noastre este menţionat la ştirile de la televizor ca şi cum am fi un club profesionist. Suntem mândri de acest lucru", a declarat Sehit pentru CNN Turcia.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici