Ciprian Marica este dorit la echipa Lazio Roma

Atacantul Ciprian Marica, care şi-a încheiat în această vară contractul cu echipa Schalke 04, se află în atenţia oficialilor clubului Lazio Roma, unde este legitimat şi fundaşul Ştefan Radu, a anunţat, luni, site-ul goal.com.

225 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica este dorit la echipa Lazio Roma

Ciprian Marica (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Lazio este interesată de internaţionalul român pentru că acesta poate juca şi vârf împins, dar şi al doilea atacant. Un alt factor important este că Marica ar veni la formaţia italiană liber de contract.

Ciprian Marica, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în cariera sa la echipele Dinamo Bucureşti, Şahtior Doneţk, VfB Stuttgart şi Schalke 04.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici