Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Olympique Lyon

Ciprian Tătăruaşnu (33 de ani) a semnat cu Olympique Lyon. Francezii au anunţat mutarea, joi, printr-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului. Portarul naţionalei României schimbă, astfel, echipa, după ce a petrecut doi ani la Nantes.

185 afișări
Imaginea articolului Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Olympique Lyon

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Olympique Lyon

Românul, care a semnat pe trei ani, va juca în sezonul următorul al Ligii Campionilor alături de fosta campioană a Franţei. Lyon a încheiat sezonul precedent pe locul trei, astfel că va lua startul în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

Anthony Lopes (28 de ani) este titularul de drept din poarta lui Lyon în ultimele sezoane. Portughezul este crescut la academia fostei campioane a Franţei, iar actualul său contract este valabil până în 2022.

TITLURILE ZILEI

Tătăruşanu a plecat de la FCSB în 2014, fiind transferat gratis de italienii de la Fiorentina, echipă la care a apărat timp de trei sezoane. FC Nantes l-a cumpărat în 2017, pentru 2,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici