Claudiu Niculescu a fost demis de la formaţia din Arabia Saudită, Al Tai

Tehnicianul român, Claudiu Niculescu, a fost demis de la formaţia din liga secundă din Arabia Saudită, Al Tai, după ce a suferit trei înfrângeri consecutive la rând.

106 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu a fost demis de la formaţia din Arabia Saudită, Al Tai

Claudiu Niculescu a fost demis de la formaţia din Arabia Saudită, Al Tai

Antrenorul în vârstă de 43 de ani şi conducerea grupării Al Tai au hotărât, de comun acord, să înceteze colaborarea.

Al Tai se afla pe locul 5 în clasament, cu 16 puncte după 11 partide, la doar trei puncte de Al Ain, echipa de pe locul al treilea, care promovează direct.

Claudiu Niculescu, care le-a mai pregătit printre altele pe Dinamo, FC Voluntari şi U Cluj, a semnat cu Al Tai în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici