Clubul Fenerbahce, amendat de UEFA pentru torţele aprinse de fani la meciul cu Steaua

Clubul Fenerbahce a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a fost amendat de UEFA cu suma de 10.000 de euro pentru torţele aprinse de suporterii turci la meciul din deplasare cu Steaua, disputat la 22 octombrie, în grupa H a Ligii Europa.

29 afișări
Imaginea articolului Clubul Fenerbahce, amendat de UEFA pentru torţele aprinse de fani la meciul cu Steaua

Clubul Fenerbahce, amendat de UEFA pentru torţele aprinse de fani la meciul cu Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit grupării din Istanbul, UEFA a decis această amendă şi pentru că fanii echipei Fenerbahce au mai creat probleme similare la 26 de meciuri din cupele europene, în ultimii cinci ani.

Fenerbahce s-a impus în faţa Stelei, cu scorul de 1-0, în meciul disputat la 22 octombrie, la Bucureşti. Galeria echipei turce a aprins aproximativ 20 de torţe, la începutul primei reprize.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici