CM 2018 | Spania - Maroc 2-2. Portugalia - Iran 1-1. Spania şi Portugalia s-au calificat în optimi

Grupa B a Cupei Mondiale nu a produs surprize. Spania şi Portugalia s-au calificat în optimile turneului final, în timp ce Maroc şi Iran sunt naţionalele care s-au clasat pe locurile 3 şi 4 ale grupei şi îşi iau rămas bun de la Campionatul Mondial.

874 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Spania - Maroc 2-2. Portugalia - Iran 1-1. Spania şi Portugalia s-au calificat în optimi

CM 2018 | Spania - Maroc 2-2. Portugalia - Iran 1-1. Spania şi Portugalia s-au calificat în optimi

La egalitate perfectă după două runde, Spania şi Portugalia s-au luptat în luni seară (25 iunie) pentru şefia grupei. Campioana mondială din 2010 părea favorită, în condiţiile în care adversara, Maroc, era deja eliminată de la turneul final. Mai mult, iranieinii aveau şi ei şanse de calificare, astfel că se anunţa un duel de foc la Saransk.

În minutul 90, scorul era Portugalia - Iran 1-0 şi Spania - Maroc 1-2, iar lucrurile păreau clare, cu Ronaldo&Co câştigătorii grupei. Doar că, practic în acelaşi timp, două decizii luate cu ajutorul VAR-ului au întors situaţia. Lusitanii au fost sancţionaţi cu un henţ în careu, iar Iran a egalat situaţia din penalty. În cealaltă partidă, Spania a marcat prin Iago Aspas, dar tuşierul a ridicat fanionul pentru offsaid. După VAR, centralul a validat reuşita, iar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

TITLURILE ZILEI

Naţionala Spaniei a ratat pe final duelul cu selecţionata Uruguay-ului. Ibericii s-au clasat pe primul loc în grupa B şi vor întâlni Rusia în optimi, în timp ce Portugalia va juca împotriva lui Suarez şi Cavani, protagoniştii unei naţionale care a câştigat de două ori Cupa Mondială, în 1930 şi 1950.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici