”Colaps total la Madrid”. Reacţia presei din Spania, după eşecul lui Real Madrid cu PSG

Cele mai mari publicaţii de sport din Spania sunt şocate de dezastrul de la Real Madrid. După partida din Liga Campionilor, 0-3 cu PSG, jurnaliştii nu s-au ferit să critice jocul fostei campioane a Europei. AS şi Marca au spus lucrurilor pe nume:

2443 afișări
Imaginea articolului ”Colaps total la Madrid”. Reacţia presei din Spania, după eşecul lui Real Madrid cu PSG

”Colaps total la Madrid”. Reacţia presei din Spania, după eşecul lui Real Madrid cu PSG

AS: ”Colaps total la Madrid”, sună titlul articolului care a deschis ziua de joi. ”Bale şi nimic altceva. Echipa lui Tuchel a distrus Real Madrid, care a stat într-un singur jucător, Bale. Spaniolii nu s-au ridicat la un nivel înalt în repriza a doua. Oricum, jocul a fost slab de la început şi până la final. A fost un duel între o echipă cu un plan stabilit de la început şi o echipă fără busolă”.

Marca mută discuţia către di Maria, care a fost omul meciului de la Paris. Cu o dublă, argentinianul a luat faţa tuturor şi le-a dat în ”cap” oamenilor care l-au vrut plecat de la Real. ”Au fost multe feţe cunoscute la PSG, Keylor Navas şi Di Maria. Chiar dacă au lipsit Kylian Mbappe şi Edinson Cavani, PSG a făcut un meci mare şi a câştigat clar, 3-0”.

TITLURILE ZILEI

Miercuri au avut loc opt partide din prima rundă a grupelor Ligii Campionilor. Una dintre cele mai aşteptate partide, cea din grupa A, dintre Paris Saint-Germain şi Real Madrid s-a încheiat cu victoria francezilor, scor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici