Comisia de Abuzuri a Camerei trimite la MJ şi CSM cererile lui Becali privind familia şi operaţia

Deputaţii din Comisia de abuzuri au decis, marţi, să trimită ministrului Justiţiei şi CSM petiţiile prin care George Becali cere să-şi viziteze familia şi să se opereze în străinătate.

94 afișări
Imaginea articolului Comisia de Abuzuri a Camerei trimite la MJ şi CSM cererile lui Becali privind familia şi operaţia

Gigi Becali (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"S-au depus două petiţii la Comisia de abuzuri. Comisia a luat act de ele şi astăzi s-a votat în plenul Comisiei trimiterea către instituţiile specializate ale statului, respectiv ministrul Justiţiei, CSM şi în funcţie de răspunsurile pe care o să le primim, vom lua, dacă va fi nevoie, alte decizii", a declarat preşedintele Comisiei de abuzuri, Mircea Man (PDL).

El a arătat că prima petiţie a lui George Becali este legată de dorinţa acestuia de a fi operat în străinătate. "Acest punct este pe rolul instanţei, deci, din punctul nostru de vedere, s-a clasat, deşi face parte din materialul pe care l-am trimis CSM şi Ministerului Justiţiei", a spus Mircea Man.

Potrivit preşdintelui Comisiei, a doua petiţie este legată de vizitele pe care Becali vrea să le facă familiei sale. "Al doilea punct, legat de vizitele pe care domnul George Becali ne prezintă că nu poate să le efectueze pentru că tradiţia domniei sale nu-i permite ca familia să meargă să-l viziteze , cum spune legea, la penitenciar şi că nu i se permite să vină în Bucureşti să-şi viziteze familia. Am sesizat şi am trimis toate documentele pe care le-am primit de la petent sunt trimise instituţiilor statului", a adăugat Man.

Mircea Man a fost întrebat dacă George Becali ar putea fi audiat de Comisia de abuzuri. "În această speţă care vă interesează nu sunt elemente care să ne facă să votăm o deplasare sau o audiere fie aici fie la penitenciar. Speţa petentului George Becali este încheiată din punctul nostru de vedere odată cu sesizarea instituţiilor abilitate", a precizat Mircea Man.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici