Conor McGregor vrea să revină în ring. Anunţul preşedintelui UFC

Preşedintele UFC, Dana White (50 de ani), a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă de după gala UFC 240, că luptătorul irlandez, Conor McGregor (31 de ani), îşi doreşte să revină în ring, după ce, în luna martie, acesta şi-a anunţat retragerea din circuitul profesionist de arte marţiale mixte.

171 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor vrea să revină în ring. Anunţul preşedintelui UFC

Conor McGregor vrea să revină în ring. Anunţul preşedintelui UFC

White a spus că McGregor ar putea păşi în ”Octogon”, în luna septembrie, la UFC 242, intervenind în lupta dintre Dustin Poirier şi Khabib Nurmagomedov, dacă unul dintre aceştia va fi nevoit să se retragă din luptă.

”Am vorbit cu Conor McGregor săptămâna trecută, şi vrea să se întoarcă. Ce face el acum este să vadă ce se va întâmpla la evenimentul din septembrie, unde Khabib şi Poirier se vor lupta. Dar ştiţi cum se întâmplă în sportul acesta.. orice se poate întâmpla şi, de obicei, se întâmplă. Deci, va trebui să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla şi, dacă va avea oportunitatea, Conor va păşi în ring”, a declarat Dana White, preşedintele UFC (n. red. Ultimate Fighting Championship), la conferinţa de presă de după gala UFC 240.

TITLURILE ZILEI

Ultimul meci oficial al lui Conor McGregor a fost la UFC 229, când irlandezul a fost înfrânt, în runda a patra, de Khabib Nurmagomedov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici